Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Branding

De ce ai nevoie de un brand?
Un brand este modul în care este văzut un produs, un serviciu sau o companie în ochii celor cu care interacționează, cărora se adresează.

Pentru a-ți crea un nume in mediul online, pentru a te diferenția si a domina concurența , pentru a comunica în mod calitativ și a fi interactiv. Branding-ul online reprezintă un logo, un simbol sau un design, identitatea vizuală în mediul online. Noi te ajutăm cu realizarea unui brand puternic care să conducă într-o direcție conformă cu obiectivele strategice de branding.

Pachete
Branding

Identitate vizuală

Identitatea vizuală este construită din toate elementele vizuale care reprezintă afacerea, dintre care cele mai însemnate sunt: Logo , pliante , brosuri, cărți de vizită si site de prezentare.

Crearea printr-un set de instrumente care urmăresc același orientări, direcții, stabilitate pentru a crea o imagine unitară pe toate materialele care intră în contact cu mediul intern și extern al unei intreprinderii.

Detalii

Print

Realizarea de design personalizat pentru cărți de vizită, broșuri, flyere, pliante, e-cards, mape de prezentare cat și de ilustrații.

Toate cele enumerate mai sus combinate cu print design-ul ajută la promovarea si dezvoltarea afacerii tale, fiind o submulțime care aparține de design grafic, este o formă de comunicare vizuală folosită pentru a transmite informații publicului printr-un design estetic.

Detalii

DESCRIEREA SERVICIILOR DE BRANDING

Design Logo

Realizare logo , favicorn si unei sigle reprezintă imaginea firmei care este foarte importantă pentru compania ta în lumea digitala .

Semnătură Email

Semnatura de email pentru tine și angajații tăi este importantă pentru a avea o imagine de profesionalism, actionează ca și un îndemn la acțiune între cele două părți implicate: website-ul si clientul.

Animații

Realizarea de animații, storyboard si motion graphics personalizate pentru afacerea ta.

Banere

În cadrul unei campanii publicitare pe Internet, este nevoie de realizarea de banere publicitare website sau banere publcitare personalizate .

Flyer

Flyerele publicitare reprezintă cea mai rapidă metodă de promovare a firmei dumneavoastră către clienți. Flyere publicitare sau fluturasele sunt tipărituri de mici dimensiuni.

Infografice

Infograficele sunt reprezentări grafice vizuale ale informațiilor, datelor sau cunoștințelor destinate să prezinte rapid și clar informații

Manual de identitate vizuală

Realizarea unui manual de identitate vizuală,brand sau brandbook, nu îngrădește dezvoltarea creativă, ci impune să transmită coerent si unitar identitatea brandului in comunicarea către audiențe.

Mapă de prezentare

Daca ai multe printuri cu ofertele companiei tale, cel mai bine ar fi se le organizezi într-o mapă de prezentare, unde clienți sa le analizeze ușor.

Cărți de vizită

Realizare carți de vizită personalizate poate fi un starter de conversație excelent și biletul dumneavoastră pentru a face o impresie de durată asupra potențialilor clienți

Meniuri

Pentru o afacere locala, precum un restaurant realizăm un design pentru meniuri, care va atrage si dezvolta afacerea dumneavoastră

Autocolant

Realizarea unui design profesionist si calitativ pentru autocolante

Ilustrație

O ilustratie realizată pentru clienți pentru descrierea serviciului oferit de către dumneavoastră

Alte servicii

PIXEL-WEB VĂ OFERĂ SERVICII PROFESIONISTE DE WEB DESIGN, SEO, PROMOVARE ONLINE, BRANDING ȘI DESIGN GRAFIC.

Stabilim o întâlnire?

Suntem soluția ideală pentru imaginea ta online și offline.

Contactează-ne
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.