Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Creare identitate vizuală

Identitatea vizuală este construită din toate elementele vizuale care reprezintă afacerea, dintre care cele mai însemnate sunt: Logo , pliante , brosuri, cărți de vizită si site de prezentare.

Crearea printr-un set de instrumente care urmăresc același orientări, direcții, stabilitate pentru a crea o imagine unitară pe toate materialele care intră în contact cu mediul intern și extern al unei intreprinderii. Rolul este de a oferi indirect indicii în privința credibilității întreprinderii și de a stabili un raport pozitiv cu consumatorul. Acest proces este similar relațiilor dintre persoane, unde prima impresie poate influența negativ sau pozitiv toate contactele ulterioare dintre protagoniști.

Design Logo

Realizare logo , favicorn si unei sigle reprezintă imaginea firmei care este foarte importantă pentru compania ta în lumea digitala .

Semnătură Email

Semnatura de email pentru tine și angajații tăi este importantă pentru a avea o imagine de profesionalism, actionează ca și un îndemn la acțiune între cele două părți implicate: website-ul si clientul.

Animații

Realizarea de animații, storyboard si motion graphics personalizate pentru afacerea ta.

Banere

În cadrul unei campanii publicitare pe Internet, este nevoie de realizarea de banere publicitare website sau banere publcitare personalizate .

Manual de identitate vizuală

Realizarea unui manual de identitate vizuală,brand sau brandbook, nu îngrădește dezvoltarea creativă, ci impune să transmită coerent si unitar identitatea brandului in comunicarea către audiențe.

Ilustrație

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Alte servicii

PIXEL-WEB VĂ OFERĂ SERVICII PROFESIONISTE DE WEB DESIGN, SEO, PROMOVARE ONLINE, BRANDING ȘI DESIGN GRAFIC.

Stabilim o întâlnire?

Suntem soluția ideală pentru imaginea ta online și offline.

Contactează-ne
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.