Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

WordPress
Development

Deținem în servicii web design aceste competente în platforma WordPress care va onora fiecare proiect.

Există multe motive pentru care organizația dumneavoastră va beneficia de utilizarea WordPress ca platformă CMS a site-ului Web, fiind cea mai populară platformă, ea ofera cele mai bune motive tehnice si performanțe.

Magazin Online

Realizarea magazin online cu ajutorul platformei WordPress ar putea fi ideal pentru controlul total asupra site-ului, o multitudine de servicii și interfaţă intuitivă.

Din categoria servicii web design noi îți vom crea un magazine online cu un design responsive pentru tablete și smartphone-uri, adaptat automat în funcție de rezoluția ecranului și care va oferi clienților o experiență plăcută cumpărând astfel cu placere.

Detalii

Site de prezentare

Un site web de prezentare te va ajuta usor sa-ți prezinți afacerea ta simplu și la îndemână.

El va coține o pagină de start (acasă, homepage), una sau mai multe pagini web de prezentare a produselor, serviciilor si detaliilor despre companie (despre noi, servicii, tarife, galerie foto, galerie video, etc.) si o pagină de contact cu formular și hartă.

Detalii

DESCRIEREA SERVICIILOR DE WEB DESIGN.

Design Modern

Design-ul modern actualizat de către wordpress este un punct forte în atragerea vizitatorilor sau potențialilor cumpărători.

Magazin Online

Simplu, eficient și costuri mici față de realizarea unui magazin fizic, magazinul online este cea mai bună opțiune în vinderea de produse în domeniul vitual.

Responsive

Design-ul responsive al unui site de prezentare sau magazin online reprezintă optimizarea conținutului pe desktop, tabletă și telefon.

Design Logo

Un logo professional și atrăgător va oferi vizitatorilor un plus de profesionalism și încredere cât și o imagine puternică a companiei dumneavoastră.

Semnătură Email

Pentru o prezență profesională , semnătura de email reprezintă impactul cu un posibil client , ea trebuie sa conțină date de contact și logo pentru a menține identitatea vizuală.

Înregistrare Domeniu

Pentru a deține un domeniu, mai întâi trebuie sa-l înregistrezi și să verifici disponibilitatea lui

Hosting

Partea de hosting este foarte importantă la un website, deoarece el reprezintă partea de încărcare a site-ului si viteza lui.

CMS

Un sistem software crea pentru automatizarea cât mai deplină a gestiunii conținutului, în special a site-urilor web.

SEO

Optimizarea magazinului sau site-ului online este foarte importantă, deoarece are ca rol decisiv pentru apariția magazinului in reultatele motoarelor de căutare.

Google Analytics

Conform analizelor si rezultatelor vom acutaliza strategia de optimizare pentru a imbunătăți constant performanțele website-ului pentru vizitatori.

Formular Contact

O forma simplă și la îndemână pentru a putea fi contactați de către client prin email si diferențierea lor față de restul email-urilor.

Social Media

Promovarea prin Social Media îti va aduce un număr vizitatori și posibili client, fiindcă în momentul actual este cea mai bună promovare pentru afacerea ta.

Alte servicii

PIXEL-WEB VĂ OFERĂ SERVICII PROFESIONISTE DE WEB DESIGN, SEO, PROMOVARE ONLINE, BRANDING ȘI DESIGN GRAFIC.

Stabilim o întâlnire?

Suntem soluția ideală pentru imaginea ta online și offline.

Contactează-ne
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.